Share

Kurumsal e-mail

Written By cemcelik on 23 Nisan 2016 Cumartesi | 00:48


Artık günümüzde kurumsal anlamda hizmet veren sektörün ticari işlemleri ve yapılan hizmet anlatımları gibi birçok alanda farklılıklar gerçekleşmektedir. Özellikle küresel ekonomi alanında birçok şirketin kendini yenilemesi, yeni oluşan materyaller ile kendi şirket ve kurumlarını düzenlemeleri ve yeniliklere adapte olmaları çok önemlidir. Gelişen teknoloji ile birlikte artık insanların internet dünyası üzerinden her türlü işlemlerini gerçekleştirmektedir. Kurumsal e-mailin önemi işte bu gibi değişimler sayesinde fazlaca dikkat edilmesi gereken konulardan biridir.
Kurumların kendi web sitelerinde veya hizmet verdiği sektör alanında müşterilere ulaşımı, kurumsal bazda belirlenen hedef kitleye ulaşarak kendi pazar payını oluşturması gerekmektedir. Bunu yapmanın da internet üzerinden en kolay yolu reklam olarak bilinir. Ancak kurumsal olarak e-mail işte bu noktada kendini ortaya çıkarmaktadır. İnternet üzerinden en etkili iletişim alanı olarak bilinen e-posta yöntemi ile sizlerde kendi potansiyelinize uygun hedef kitlelere toplu mesajlar ile tanıtımlar yapabilirsiniz. Özel belirlenen ve kurumun yeni piyasaya süreceği çalışmalarınızı veya ürünlerinizi bir anda bütün hedef kitlenize detaylı bir şekilde ulaştırabilirsiniz.
Reklam için yapılan çalışmalarda belirlenen yazı limitleri ve görsel limitler gibi detaylar önemsiz gibi anlaşılabilir, ancak bu işlem aşırı olursa gözü yorabilir. Hazırlanacak bilgi yazılarını veya ürün hizmet görsellerini kurumsal e-posta ile dilediğiniz kişilere uygun bir şekilde iletmeniz sizin açınızdan daha doğru olacaktır. Gönderilecek e-postada dil kurallarına ve hazırlama kurallarına da dikkat etmeniz önemlidir. Çünkü birçok e-posta kişiler tarafından okunmadan silinmektedir. Kurum olarak bu konuda verilecek güven de yine kurumsal e-mail olarak sizlere avantaj sağlayacaktır.
Kurumların müşteri iletişimi için en çok kullanmakta olduğu e-posta gelişen mobil iletişim ağı ile birlikte daha farklı önem kazanmıştır. Ancak yapılan tüm güvenlik çalışmalarınıza artık e-posta güvenliğini de eklemeniz son derece önemlidir. Spam olarak algılanabilecek e-postalarınızı dikkatle ve belirli süreçlerden geçmesine imkan tanıyacak şekilde hazırlamanız gerekecektir.
Kaynak: http://www.9piksel.com/kurumsal-e-mail/

0 yorum:

Yorum Gönder